Прес-центр19 березня 2018, 11:03

24 березня 2018 року Новоайдарщина приєднається до всесвітньої соціально-екологічної кампанії «Година Землі – 2018»

24 березня 2018 року Україна в черговий раз приєднається до всесвітньої екологічної ініціативи та проведе масштабну всеукраїнську соціально-екологічну кампанію «Година Землі-2018».
Мета акції – привернути увагу до проблеми зміни клімату, а саме вимкнути світло на 1 годину, щоб показати необхідність об’єднаних дій із людьми зі всього світу для боротьби зі зміною клімату.
Ця кампанія увінчалась безпрецедентним успіхом, який отримав високу всебічну оцінку і суспільне визнання у попередні роки. До неї приєдналися 7000 міст у 172 країнах зі всього світу. 
Такий захід, окрім символічного вимкнення світла на 60 хвилин, ставить наголос на необхідності щоденних дій кожного громадянина, компанії та уряду у сфері енергоефективності, збереження навколишнього природного середовища, ощадливого використання ресурсів задля подолання проблеми зміни клімату і досягнення гармонії з природою. Це дасть можливість кожному громадянину України зробити свій внесок у поліпшення загальної екологічної ситуації.
Враховуючи вищезазначене, просимо всіх підтримати ініціативу проведення зазначеної кампанії шляхом вимкнення світла та приладів у суботу, 24 березня 2018 року о 20.30 на 1 годину. 
Висловлюємо надію на те, що акція «Година Землі-2018» приверне увагу кожного громадянина до екологічного стану нашої країни. Це своєрідний заклик почати діяти, взяти на себе соціальну відповідальність і долучитися до спільної праці задля стійкого майбутнього людства.