Прес-центр5 вересня 2018, 10:09

35 років Новоайдарському професійному аграрному ліцею

     3 вересня 2018 року Новоайдарському професійному аграрному ліцею виповнилося 35 років. З нагоди ювілею, студентами І курсу було запущено в небо 35 кульок, які символізували 35 років існування навчального закладу.

     На свято до ліцею завітали голова Новоайдарської районної адміністрації Віктор Сергієнко, голова районної ради Віктор Макогон, заступник начальника управління АПР Сергій Труняков, голова СФГ «Айдар-овощ» Олексій Павлов та випускники ліцею, а саме заступник начальника УСЗН Новоайдарської РДА Юлія Білецька, передовий працівник СФГ «Айдар-овощ» Олексій Адонін та солістка районного будинку культури Юлія Крохмальова. В своїх промовах гості нагадали, що на сьогоднішній день аграрні професії дуже затребувані, і  сільськогосподарським підприємствам потрібно плідно співпрацювати з ліцеями, щоб забезпечити себе висококваліфікованими кадрами в майбутньому.

     Також керівним складом ліцею було запрошено ветеранів праці, які присвятили своє життя роботі в Новоайдарському ПАЛ. Гості та всі присутні вручили ветеранам квіти з найкращими побажаннями міцного здоров’я, благополуччя, оптимізму та турботи рідних і близьких людей.

     З нагоди свята випускниця ліцею Юлія Крохмальова подарувала пісню «Мій рідний край».