Прес-центр1 червня 2023, 13:06

Артем Лисогор звернувся з нагоди Дня захисту дітей

 

Шановні жителі Луганщини! Дорогі діти!

Вчора я був на святковому заході у шелтері для переселенців в Дніпрі, присвяченому сьогоднішньому святу - Дню захисту дітей. Я бачив їхні щасливі очі. Попри все, що пережили, вони не втратили спроможність радіти кожній миті.

На жаль, сьогоднішнє їх свято почалося з сумної звістки – у Києві ворожі «Іскандери» вбили дев’ятирічну дівчинку та її маму, ще одна дитина теж втратила маму.

Загальнолюдські цінності невідомі рашистському режиму. Ціла нація добровільно відмовилась від фундаментальних засад людства: поважати дітей, жінок, старих, не влаштовувати етноцид у сусідніх країнах, не розпочинати загарбницьких воєн.

Так, нашим дітям довелось швидко подорослішати під вибухами російських ракет, під вій сирен повітряної тривоги, під материнську колискову у тісному бомбосховищі.

Але юні українці гідні кращого майбутнього, заради цього нищать ворога наші Захисники та працюють тисячі дорослих.

Бажаю вам здоров'я, щастя, любові та турботи. Нехай ваші мрії збуваються, а всі ваші бажання стають реальністю. Пам'ятайте, що ви – найцінніше, що є у світі, і завжди вас люблять і піклуються про вас.

Будьте завжди веселими, живими, творчими та незламними. Розумійте свою важливу роль у суспільстві і намагайтеся бути добрими людьми. Вірю, що ви зростете в сильних, розумних та милосердних особистостей, які зроблять наш світ кращим.

Начальник Луганської обласної військової адміністрації

Артем Лисогор