Прес-центр7 травня 2018, 14:05

ЦНАПи запрошуються до участі у пілотному впровадженні нової інформаційної системи

Державне агентство з питань електронного урядування України запрошує Центри надання адміністративних послуг подати свої заявки для участі в пілотному впровадженні Інформаційної системи «Програмний комплекс автоматизації Центрів надання адміністративних послуг», що розробляється в рамках проекту підтримки електронного урядування для децентралізації в Україні EGOV4UKRAINE.

Система буде запущена в пілотному режимі в 10 ЦНАПах до жовтня 2018 року, а потім впроваджена в невеликих центрах надання адміністративних послуг по всій Україні протягом наступних трьох років.

Очікується, що Інформаційна система удесятеро прискорить роботу адміністраторів центрів, забезпечуючи безперебійне електронне управління документами та доступ до даних державних реєстрів.

Впровадження нової інформаційної системи є добровільним, а також безкоштовним для ЦНАПів протягом проектного періоду. Вона повинна підвищити доступність і якість надання адміністративних послуг населенню, зменшити вартість оформлення документів, прискорити спілкування та забезпечить надійне зберігання і захист інформації.

Для участі у відборі ЦНАПів необхідно подати анкету-заявку і форму опису технічних характеристик в електронній формі на адресу tender2@ega.ee.

Подання заявок до 18.00 години 16 травня 2018 року.

Більше можна дізнатися за посиланням http://decentralization.gov.ua/news/8763