Прес-центр22 листопада 2017, 12:11

День Гідності та Свободи

21 листопада 2017 року у селищі Новоайдар відбулися урочистості з нагоди святкування Дня Гідності та Свободи. Участь у заході прийняли перший заступник голови Новоайдарської районної державної адміністрації Олег Юрченко, заступник, виконуючий обов’язки голови Новоайдарської районної ради Олександр Перов, діти, військовослужбовці, а також небайдужі жителі та гості селища.

21 листопада не просто день для України – це символ єдності, боротьби з несправедливістю. Минуло чотири роки з дня початку визначальних для новітньої історії України подій, та наш народ і досі виборює таку довгоочікувану свободу і незалежність, віддаючи життя найкращих синів та доньок Батьківщини.

Тому керівництво району розпочало цей день з покладання квітів до меморіалу воїнам АТО, що загинули на території Новоайдарського району. Хвилиною мовчання пом’янули пам'ять кожного, хто віддав своє життя задля величних ідеалів – незалежної та мирної України.

О 10 годині на всіх охочих чекав урочистий концерт, розпочали який з нагородження. Серед нагороджених вчителі, що покликом душі обрали патріотичне виховання дітей та молоді нашого району та військовослужбовці, що дислокуються на території Новоайдарського району, та взірцево несуть службу.