Прес-центр10 травня 2018, 11:05

День пам’яті та примирення і 73-тю річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні відзначили на Новоайдарщині

8 - 9 травня 2018 року в Новоайдарському районі відбулися урочисті заходи з нагоди Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Участь у заходах прийняло керівництво Новоайдарського району, а саме – голова Новоайдарської районної державної адміністрації Віктор Сергієнко, голова Новоайдарської районної ради Віктор Макогон. Так, 8 травня 2018 року очільники взяли участь у мітингу-реквієму з нагоди Дня пам’яті та примирення, що пройшов у селищі Новоайдар біля братської могили.

9 травня у місті Щастя Новоайдарського району пройшли обласні заходи з нагоди 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Привітати жителів та гостей міста Щастя завітав керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз.

Перед святковим концертом керівник області відвідав інваліда війни ІІ групи – Олександру Бабічеву. У святковий день жінка-героїня відзначає одразу два свята – День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та день народження. У дружній розмові присутні побажали Олександрі Максимівні довгих років життя, міцного здоров’я та ніколи не втрачати життєвого оптимізму.