Прес-центр6 грудня 2017, 12:12

День Збройних сил України відзначили на Новоайдарщині

6 грудня 2017 року в районному Будинку культури селища Новоайдар відбулися урочистості присвячені, Дню Збройних сил України. Тепла та затишна зала зібрала всіх представників військових підрозділів Збройних сил України, що базуються на території Новоайдарського району.

Розпочали свято з виконання гімну України та хвилини мовчання, в пам'ять тих, хто ціною власного життя стримав ворога, та захистив Батьківщину від проросійських бойовиків. Зі словами вдячності та шани звернулися до присутніх, перший заступник голови Новоайдарської районної державної адміністрації Олег Юрченко та заступник, виконуючий обов’язки голови Новоайдарської районної ради Олександр Перов. Та нагородили взірцевих військовослужбовців грамотами, також Олег Володимирович, виконав почесну місію, передав солдатам та офіцерам, дитячі вітальні листівки, що власноруч зробили учні першого класу Щасливського навчально виховного комплексу І-ІІІ ступенів Бориспільського району Київської області.

Та це були не всі сюрпризи для глядачів, що заслуговують найкращих та найтепліших номерів кожного дня, не те що в своє професійне свято. Для них учні Новоайдарської школи-гімназії підготували ліричний танок та пісню, а вихованці Новоайдарської обласної санаторної школи-інтернат мозаїку українських народних пісень, переспіваних на мотив популярних зарубіжних хітів.

Продовжили святкову програму виступи дитячого ансамблю «Феєрвєрк», творчого колективу села Штормове та інших колективів Новоайдарського районного Будинку культури.

Багато теплих слів прозвучало цього дня для наший воїнів, але навіть вони не можуть передати всю ту любов та повагу, яку відчуває кожен житель вільної Новоайдарщини, що лише завдяки мужності та самопожертві наших захисників, живе мирним життям!