Прес-центр24 листопада 2017, 19:11

Дитячий сміх – крізь звуки обстрілів

24 листопада 2017 року заступник, виконуючий обов’язки  голови Луганської обласної держадміністрації Юрій Клименко разом з головою Новоайдарської районної державної адміністрації Віктором Сергієнко та заступником, виконуючим обов’язки голови Новоайдарської  районної ради Олександром Перовим відвідали обстріляне, напередодні, село Кримське, аби відкрити дитячий майданчик та нову котельню на твердому паливі, що відтепер обігріватиме Кримську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів.

Цей день це шанс показати ворогу, що незважаючи на всі зусилля проросійських бойовиків життя у прифронтових селах продовжується.

На захід, якого дуже чекало місцеве населення, зібралося майже все село, і тому у кожного була можливість поспілкуватися з керівництвом, особисто.  Задавалися питання про підключення населеного пункту до газо- та водопостачання. Юрій Клименко запевнив всіх присутніх, що ремонтні роботи газопроводу будуть завершені до кінця грудня 2017 року.

Дитячий майданчик придбано за рахунок ПРООН та встановлено у центрі населеного пункту. А нову котельню на твердому паливі збудували за рахунок коштів обласного бюджету.

Під час візиту очільники також оглянули дитячий садочок та Кримську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів. Перевірили температурний режим у виховних закладах, які вже обігріваються за допомогою нового котла, та поспілкувалися з педагогічним колективом.