Прес-центр19 лютого 2018, 11:02

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН, ЯКІ ОФОРМЛЮЮТЬ ДОЗВІЛ НА ПЕРЕТИН ЛІНІЇ РОЗМЕЖУВАННЯ!

Інформація

про порядок оформлення дозволу на перетин лінії розмежування сторін

         Згідно з пунктом 7.2 розділу VІІ Тимчасового порядку для отримання дозволу фізичній особі необхідно зареєструватися на сайті СБУ та заповнити формалізовану заяву або подати координаційній групі особисто чи надіслати її поштою.

         Заяви розглядаються протягом 10 діб або протягом доби за наявності відповідних документів (про смерть або хворобу близьких осіб; документу, що підтверджує місце поховання близьких осіб) за письмовим (усним) погодженням керівників Координаційного центру та Координаційної «Луганськ» (розташована за адресою: вул. Айдарська, 20, м. Старобільськ, Луганська область, 92700; тел.: 0668975081, 0962438402, 0957519890, 0660923604, e-mail: urp.ssu.gov.ua/ua/contacts).

         Рішенням робочої наради Координаційного центру розширено перелік осіб, яким дозвіл надається у терміновому порядку протягом доби тільки за наявності підтверджуючих документів для осіб:

- які отримали паспорт громадянина України по досягненню 16-річного віку – копії паспорта;

- які отримали новий паспорт та мають діючий дозвіл на попередній паспорт – копій старого та нового паспортів;

- похилого віку, рік народження яких до 1940 року включно – копії паспорта;

- які потребують термінового обстеження або лікування – копій відповідних медичних документів із зазначенням конкретного місця та терміну обстеження і лікування.

         При поданні заяви на сайті (у розділі «Прикріплені файли») до неї додаються електронні копії вказаних документів, Координаційній групі – оригінали та копії на паперових носіях.

         Після реєстрації та отримання номера заяви особі необхідно зателефонувати до Координаційної групи та повідомити про необхідність термінового оформлення дозволу.