Прес-центр23 лютого 2022, 14:02

До захисту готові!

Хтось чекає ще більших санкцій від наших західних партнерів до держави-агресора. Хтось чекає запровадження воєнного стану. Але головний чинник захисту України - це не чекати, а наша готовність дати відсіч.
Як на передовій, так і в тилу. Особливо, коли мова йде про захист об’єктів критичної інфраструктури. Сьогодні я перевірив систему охорони об’єктів критичної інфраструктури столичного регіону.
Доповідаю. Усі вони взяті під охорону підрозділами МВС України. Система охорони та оборони зазначених об’єктів боєздатна. Вона включає в себе охорону аеродромів та летовищ, складів паливно-мастильних матеріалів та інші об’єкти.
Відпрацьовані заходи щодо протидії всім можливим сценаріям. Зокрема, й захоплення диверсійно-розвідувальними групами ворога злітно-посадкових смуг, й висадки десанту або спроб посадки ворожої авіації на наші аеродроми.
Підрозділи Нацгвардії, ДСНС, поліції та служб безпеки об’єктів критичної інфраструктури діють професійно, злагоджено й оперативно.
Готовність у бійців така ж, як і в підрозділів МВС в районі проведення Операції Об’єднаннях Сил, де я разом з колегами побував на інспектуванні 19 лютого.
Тож до захисту готові! Слава Україні!