Прес-центр20 липня 2017, 08:07

Дружня книга

Книга є одним з основних компонентів виховання майбутнього свідомого покоління українців. На жаль, бібліотечні фонди України майже не оновлюються новими книжками та складаються здебільшого з морально застарілих книг ще радянського періоду. Проблема відсутності українських книг найбільш гостро відчувається у зоні АТО, саме тому акція по наповненню бібліотек району новими книжками, ініційована першим заступником голови Новоайдарської районної державної адміністрації Олегом Юрченко, стала як ніколи актуальною.

Вже другий рік збираються книжки з усієї України, і за цей час до акції долучилося багато волонтерських організацій, благодійних фондів та просто небайдужих жителів нашої величної країни.

От і сьогодні до Новоайдарської районної бібліотеки було передано нову партію друкованих видань. Чого тут тільки немає, починаючи від дитячих збірок  віршів, казок та оповідань, і закінчуючи серіями книг про діяльність Української повстанської армії. Особливо приємною несподіванкою для працівників бібліотеки стали книги Андрія Рогуля з його особистим підписом та побажаннями.

В подальшому книги будуть зареєстровані та перейдуть на баланс, не лише районної бібліотеки, а й інших бібліотек району.