Прес-центр20 грудня 2017, 09:12

Гості зі Львова, або як старі друзі повертаються з сюрпризами!

19 грудня 2017 року на Новоайдарщину чекав справжній подарунок до Дня Святого Миколая Чудотворця – до нас завітав Олег Гуць викладач хореографії з Львівського коледжу культури і мистецтв , що у рамках акції «Схід та Захід разом» викладав хореографію впродовж двох тижнів, для творчого колективу прифронтового міста Щастя.

Для Новоайдарщини, що стала, як він каже, дуже рідною для нього, він підготував подарунок. Адже приїхав не сам, а разом зі своїм народним хореографічним колективом «Діброва». Новоайдарці були приємно вражені спільним концертом місцевих творчих колективів та гостей з Львівщини.

Після завершення святкової програми перший заступник голови Новоайдарської районної державної адміністрації Олег Юрченко та виконуючий обов’язки голови Новоайдарської районної ради Олександр Перов вручили гостям подарунки та Подяки, за підтримку нашого району та Луганщини вцілому.

Дітлахів теж не залишили без подарунків Святий Миколай кожній дитині, з сім’ї, що опинилася у важкому становищі, вручив подарунок.