Прес-центр1 лютого 2018, 15:02

Громада села Дмитрівка на виїзному прийомі порушила питання медичного обслуговування

1 лютого 2018 року голова Новоайдарської районної державної адміністрації Віктор Сергієнко провів плановий прийом громадян у селі Дмитрівка. На заході були присутні виконуючий обов’язки голови Новоайдарської районної ради Олександр Перов, начальник загального відділу Новоайдарської районної державної адміністрації Олена Павлова, Дмитрівський сільський голова Владислав Денисенко та жителі села.

Місцеве населення дуже відповідально підготувалося до приїзду керівництва Новоайдарського району, підготувавши питання, що найбільше хвилюють громаду. Основну увагу жителі приділили медичному обслуговуванню. Порушили питання неналежного обслуговування населення у Новоайдарському РТМО. Також громада висловила свою думку щодо створення на території ФАПу аптечного пункту, щоб кожен місцевий житель мав доступ до найнеобхідніших медичних препаратів. Також звернулися до очільників району з проханням посприяти у купівлі житла для медичного персоналу, що обслуговує Дмитрівський фельдшерсько-акушерський пункт.

Питання ремонту доріг та очистки автошляхів від снігу не залишились без уваги місцевого населення. Як і стан освітлення на території села Дмитрівка.

Потурбувалися і про підростаюче покоління, порушивши питання цілодобової роботи дитячого садка у селі та придбання плити, для забезпечення школи да дитячого садка якісною гарячою їжею.

Очільник району уважно вислухав кожного жителя, взяв питання на особистий контроль та прийняв відповідні управлінські рішення.