Прес-центр7 жовтня 2019, 16:10

ХІХ обласні сільські спортивні ігри «Луганщина - 2019»

05 жовтня 2019 року в с. Гончарівка Сватівського р-ну відбулись масові традиційні 19-ті Обласні сільські спортивні ігри серед збірних команд районів. У змаганнях взяли участь 12 команд районів загальною кількістю 600 спортсменів. Команди змагались з 10-ти видів спорту: гирьового спорту, армспорту, волейболу чоловіки та жінки, шахів, шашок, тенісу настільного, перетягування канату, міні-футболу та легкої атлетики. По завершенню урочистого відкриття розпочались самі змагання.

Новоайдарщину представляло 34 спортсмени з смт. Новоайдар, м. Щастя, а також сіл Райгородка та Дмитрівка. Наша команда показала непогані результати в усіх видах. Зокрема жіноча команда з волейболу виборола перемогу і посіла – І місце, у настільному тенісу Стішонкова Оксана та  Геєнко Руслан здобули І місце, шахистка Марина Крук у напруженій боротьбі виборола  ІІ місце. В загальнокомандному заліку команда Новоайдарського району зайняла восьме місце.

 За результатами змагань перше місто здобула команда Старобільського району, друге місто здобула команда Кремінського району, третіми стала команда Міловського району. 

 

Сектор у справах молоді та спорту Новоайдарської райдержадміністрації