Прес-центр20 грудня 2017, 13:12

І знову Новоайдарщина радо зустрічає гостей!

18 грудня 2017 року до Новоайдарщини завітали гості – делегація Рівненської області у складі голови Гощанської райдержадміністрації Юрія Ковальчука та заступника Тараса Гоменюка, заступника голови Корецької райдержадміністрації Олександра Сухого та депутата Корецької районної ради Тараса Дулюка.

Дружні стосунки між нашими районами розпочалися ще наприкінці 2016 року та закріплені Меморандумами про співпрацю. Цього року відбувався культурний обмін між нами, творчі колективи Новоайдарщини побували на Гощанщин та Кореччині.

Напередодні Новорічних свят в гості до Новоайдарщини приїхало керівництво Гощанського та Корецького району, аби передати дітям Новоайдарщини подарунки від дітей своїх районів. Участь у формуванні подарунків взяли всі навчальні заклади. Кожен пакунок був прикрашений привітанням та номером телефону, аби дітки могли спілкуватися між собою.

Не забули гості і про військовослужбовців, що базуються на території Новоайдарського району. Для них привезли такі необхідні маскувальні сітки, цвяхи та інвентар, для облаштування місць проживання.

Щиро дякуємо друзям за підтримку!