Прес-центр19 вересня 2017, 09:09

Іменинники Новоайдарщини!

16 вересня 2017 року у Новоайдарському районі було подвійне свято, свої дні народження святкувало місто Щастя та районний центр – Новоайдар.

Щастя порадувало своїх мешканців велопробігом, дружнім турніром з футболу, змаганнями з настільного тенісу та яскравими флеш-мобами.

Для всіх жителів став справжнім подарунком концерт творчих колективів міста. Показали найкращі номери і отримали бурю захоплення. Дебютом став виступ нової щастинської рок групи. Сюрпризом для щастинців став концерт, організований Харківською благодійною організацією "Фенікс". Кого тільки не було на сцені в цей вечір: заслужена артистка України Ольга Полєжака, лауреати шоу «Голос Діти», «Голос Країни», конкурсу «Червона Рута» Микола Золочевський, Аліна Голуб, Гідаят Сеідов. Їх виступ був блискучим заключним акордом Дня міста Щастя. Артисти роздавали автографи і з задоволенням фотографувалися на фоні пам'ятного знака "Я люблю Щастя", відкритого у день народження міста.

У Новоайдарі святкування пройшли не з меншим розмахом, з самого ранку юні спортсмени змагалися у змаганнях «Кубок селища» з футболу. О 16 годині на центральній площі було організоване театралізоване дійство за участі ведучих та аніматорів у яскравих костюмах. Аніматорів змінили не менш очікувані лицарі, що зійшлися у запеклому бої, посеред центральної площі селища. Після показового виступу, всі охочі змогли спробувати себе у ролі лицаря. Адже інструкторами було надано обладнання та пару уроків.

Під час урочистої частини новоайдарців зі сцени привітали голова Новоайдарської районної державної адміністрації Віктор Сергієнко, голова районної ради Герман Звєрєв та Новоайдарський селищний голова Ігор Шопін.

Закінчився день у Новоайдарі видовищним фаєр-шоу, виступом сєверодонецької кавер-групи «Белый кофе» та святковою дискотекою.