Прес-центр2 грудня 2020, 08:12

Конкурсний набір учасників до Програми «Сприяння розвиткові інновацій та підприємництва в Україні шляхом навчання українських підприємців-початківців щодо сталого фінансування (Інновації – Україні)»

для молодих підприємців – початківців Харківської, Луганської  та Донецької областей

 

У лютому – березні 2021 року для підприємців – початківців з Харківської та Луганської областей  досвідчені українські і американські тренери з питань розвитку бізнесу проведуть інтенсивний 4-денний тренінг на базі культурного центру «Американський дім» у м. Києві за темами:

1) Механізми фінансування бізнесу.

2) Найкращі практики та моделі фінансування бізнесу.

3) Пітчинг бізнес-концепцій.

4) Підзвітність інвесторам та кредиторам.

5) Засоби забезпечення довгострокового фінансування.

Проїзд, проживання, харчування під час тренінгу покриваються програмою.  У випадку обмежень на проведення заходів з огляду на ситуацію з COVID-19, навчання проводитиметься дистанційно по 1,5 – 2 години/сесія за розробленим дистанційним навчальним курсом.

Пріоритетні сектори програми: творчі галузі, інформаційні технології, харчові галузі/громадське харчування; сільське господарство; охорона здоров’я.

Вимоги щодо віку і досвіду кандидатів на участь: молоді підприємці-початківці віком від 21 до 35 років, які започаткували власну справу протягом останніх 18 місяців.

Особливо заохочуються до подачі заявок: жінки; молодь з обмеженими можливостями за станом здоров’я; молодь, що проживає у сільській місцевості; демобілізовані військовослужбовці АТО/ООС; внутрішньо переміщені особи; молодь у складних життєвих обставинах.

Тренінг організований Міжнародною неприбутковою організацією Project Harmony, Inc. та Харківським громадським центром сприяння приватним ініціативам за підтримки Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні.

Для реєстрації у Програмі просимо заповнити Google-форму  за посиланням: https://forms.gle/qsMojHHz2wvmVyUaA та по запрошенню координаторів надіслати такі документи:

1. Посвідчення особи з зазначенням дати народження.

2. Документи, що посвідчують підприємницький статус, в т.ч. фізичної особи-підприємця.

3. Резюме (перелік особистих досягнень і навичок)

Кінцевий термін реєстрації  21 грудня 2020 року