Прес-центр3 cічня 2018, 13:01

Медична реформа на Новоайдарщині

Сьогодні, 3 січня 2018 року голова Новоайдарської районної державної адміністрації Віктор Сергієнко провів виїзну нараду у Новоайдарському центрі первинної медико-санітарної допомоги. На заході були присутні заступники Олег Юрченко та Тетяна Новикова, головний лікар Новоайдарського центру первинної медико-санітарної допомоги Ольга Корж та працівники   Новоайдарського ЦПМСД.

Очільник району оглянув приміщення та технічне забезпечення ЦПМСД для переходу на новий якісний рівень медичного обслуговування населення. Ольга Леонідівна зазначила, що Новоайдарське ЦПМСД готове на 50% відповідно до вимог медичної реформи, та до 1 липня 2018 року, його готовність буде 100 відсотковою.

Зараз залишається відкритим питання щодо розміщення денного стаціонару Новоайдарського центру первинної медико-санітарної допомоги. Після жвавих обговорень було вирішено, у найближчий час, провести спільну нараду з керівництвом Новоайдарського центру первинної медико-санітарної допомоги та Новоайдарського районного територіального медичного об’єднання, темою якого стане ефективне використання приміщень медичних закладів, задля якіснішого надання медичної допомоги населенню.