Прес-центр13 червня 2019, 14:06

Медичних працівників Новоайдарщини привітали з професійним святом

   У третю неділю червня Україна відзначатиме День медичного працівника – професійне свято тих, хто присвятив себе благородній справі – турботі про життя і здоров’я людини. Тож напередодні свята, 13 червня 2019 року, у Новоайдарському районному Будинку культури  відбулися урочистості, присвячені Дню медичного працівника. Представників медичної спільноти прийшли привітати голова Новоайдарської райдержадміністрації Віктор Сергієнко та голова Новоайдарської районної ради Віктор Макогон. У своїх вітальних словах очільники району, звертаючись до медичних працівників  висловили їм теплі слова вдячності за нелегку їх працю та побажали здоров’я, любові, сімейного щастя та  щоб обрана професія завжди приносила задоволення, додавала ритму життя, а також за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток галузі охорони здоров’я та з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника відзначили почесними грамотами та грамотами районної державної адміністрацій і районної ради, та квітами медичних працівників Новоайдарського району.

   Також з вітальними словами виступили тимчасово виконуючий обов’язки головного лікаря Новоайдарського РТМО  Дмитро Гречишкін, головний лікар Новоайдарського ЦПМСД Ольга Корж та голова районної профспілки медичних працівників Новоайдарського району Раїса Рижкова.

   Після офіційної частини відбувся святковий концерт. Гарний та святковий настрій медичним працівникам подарували виконавці та творчі колективи Новоайдарського районного Будинку культури.