Прес-центр13 грудня 2019, 13:12

На Новоайдарщині відбулися урочисті заходи до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

   Сьогодні, 13 грудня 2019 року, біля пам’ятного знаку ліквідаторам наслідків аварії на Чорнобильської АEC відбулися урочистості з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

   В мітингу брали участь голова Новоайдарської районної ради Віктор Макогон, голова громадської організації «Ветеранів-інвалідів Чорнобиля Новоайдарського району» Анастасія Очкур, ліквідатори, жителі та гості селища.

   Голова районної ради Віктор Макогон та голова громадської організації  Анастасія Очкур висловили щирі слова подяки всім ліквідаторам за їх героїзм та неоціненний людський подвиг, побажали міцного здоров'я, невичерпної енергії, сімейного благополуччя та шани вдячних поколінь.

   За мужність, самовідданість та відвагу, проявлені під час  ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС ліквідаторів нагороджено грамотами райдержадміністрації та районної ради.

   З метою вшанування померлих (загиблих) ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС присутні поклали квіти до пам’ятного знаку та вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання.