Прес-центр6 грудня 2019, 14:12

На Новоайдарщині відбулися урочистості з нагоди Дня Збройних Сил України та Дня місцевого самоврядування

   6 грудня 2019 року у Новоайдарському районному Будинку культури  відбулися урочистості з нагоди Дня Збройних Сил України та Дня місцевого самоврядування, в яких взяли участь депутати районної ради, працівники сільських та селищної рад, військовослужбовці, представники установ та організацій району.

   Урочисті заходи розпочалися із вітальних виступів виконувача обов’язків голови Новоайдарської райдержадміністрації Тетяни Новикової та голови Новоайдарської районної ради Віктора Макогона, які привітали всіх з нагоди Дня Збройних Сил України та Дня місцевого самоврядування. Також підкреслили, що працівники місцевого самоврядування району, депутати районної ради вирізняються високим професіоналізмом, цілеспрямованістю та відповідальністю за доручену справу. Відмітили, що сьогодні є порозуміння між усіма гілками влади району. Депутатський корпус району досить успішно вирішує важливі соціально – економічні та громадсько – політичні питання. Подякували військослужбовцям за самовідданість, стійкість, силу духу та патріотизм, який вони проявляють у боях, стоячи на захисті територіальної цілісності нашої держави, працівникам місцевого самоврядування за самовіддану працю на благо розвитку Новоайдарського району та усім присутнім побажали міцного здоров’я, щастя, добробуту, успіхів, мирного неба.

   У ході урочистих заходів, військовослужбовцям та працівникам місцевого самоврядування, за сумлінне виконання своїх обов’язків та вагомий внесок у розвиток району вручили нагороди.

   Після урочистої частини відбулася чудова концертна програма за участі колективів сільських закладів культури та працівників Новоайдарського районного Будинку культури району.