Прес-центр16 травня 2018, 15:05

Навчальна сільськогосподарська програма для жителів Новоайдарського району

16 травня 2018 року під час розширеної апаратної наради під головуванням очільників району – голови Новоайдарської районної державної адміністрації Віктора Сергієнка та голови Новоайарської районної ради Віктора Макогона директор громадської організації «Ресурс. Допомога. Розвиток» Брайан Мілаковськи презентував всім присутнім навчальну сільськогосподарську програму, що діятиме за підтримки гуманітарної організації «Всесвітня Єврейська Допомога» на території Новоайдарського району впродовж травня-вересня.

Програма включатиме в собі навчальні курси за трьома напрямками: молочне господарство, вирощування бройлерів та бджільництво. Для участі передбачено 100 місць для жителів всього Новоайдарського району. За результатами навчання 50% учасників, на основі конкурсу бізнес ідей, отримають гуманітарну допомогу у вигляді обладнання для ведення особистого господарства по одній із заявлених тем.

Взяти участь у програмі можуть всі охочі, для цього потрібно заповнити анкету учасника у найближчій сільській раді чи в управлінні агропромислового розвитку Новоайдарської районної державної адміністрації.