Прес-центр3 березня 2018, 12:03

Об’єднані зусилля –реальний результат!

У перший день весни, через погіршення погодних умов Новоайдарський район опинився у полоні негоди. Автошляхи були заметені снігом, а сильний вітер лише погіршував ситуацію.

Ввечері 1 березня 2018 року лише за допомоги залученню снігоприбиральної техніки з сусіднього Станично-Луганського району, вдалося прочистити дорогу до міста Щастя, а станом на ранок 2 березня 2018 року деякі населені пункти все ще залишалися без сполучення не лише з районним центром, а й між собою. Так заметені дороги були на території Штормівської сільської ради – с. Ковпаки та с. Трудове, Побєдівської– селище Победа, Новоохтирської – с. Степний яр, с.Попасна,  та проїзд до села Чабанівка, Бахмутівської сільської ради – Михайлівка, Деменкове, Царівка та Бахмутівка, Райгородської – с. Райгородка, територія військово-цивільної адміністрації сіл Трьохізбенка, Кряківка, Лобачево, Лопаскине та Оріхово-Донецьке .

Завдяки невпинній роботі Новоайдарського райавтодору, працівники якого, не зважаючи на дефіцит техніки та складні погодні умови, добросовісно виконували свою роботу та до нинішнього часу працюють на дорогах району, відновили сполучення автошляхів майже по всій території Новоайдарського району станом на ранок 3 березня 2018 року. Свою роботу працівники райавтодору не припиняли навіть вночі, так о 2 годині ночі завершилося прочищення дороги до села Трьохізбенка.

Лише напрямок Деменкове –Бахмутівка не прочищено повністю, але роботи в даному напрямку продовжуються.

Складні погодні умови показали, що людина безсильна перед негодою, і лише спільними зусиллями можна її подолати. Ми висловлюємо велику вдячність тим сільським головам, що не розгубилися, забезпечили місцевих жителів необхідними продуктами харчування та змогли організувати прочистку доріг на території своїх населених пунктів, залучивши всі доступні ресурси.

Ми вдячні керівникам підприємств, фермерам, що попри свою зайнятість,  долучилися до подолання наслідків стихії. Та військовослужбовцям, що теж не лишилися осторонь, та залучивши власну техніку, розчищали дороги наближені до зони їх відповідальності.

За даними Українського гідрометеорологічного центру 3 березня 2018 року внаслідок впливу активного циклону в Україні очікуються складні погодні умови: у південних, східних, більшості центральних областей сильний сніг з переходом в дощ, налипання мокрого снігу, ожеледь.

Тож ми звертаємось до населення з проханням не виїжджати за межі населених пунктів без крайньої необхідності!