Прес-центр11 жовтня 2017, 11:10

Оздоровлення дітей Новоайдарщини є вільні путівки!

Відповідно до розпорядження КМУ від 26.04.2017 року № 278-р «Питання організації оздоровлення та відпочинку дітей із населених пунктів, розташованих на лінії зіткнення у 2017 році», продовжується набір дітей з м.Щастя, с.Трьохізбенка, с.Кримське на безкоштовний відпочинок протягом 21 дня для дітей віком від 8 до 17 років до Державного підприємства «Український дитячий центр «Молода гвардія» в кількості 15 осіб та до державного підприємства «Міжнародний дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Артек» в кількості 20 осіб.

Інформацію про можливості оздоровлення дітей, можна отримати у  уповноважених осіб навчальних закладів

 Щастинська загально –освітня школа № 1 І-ІІІ ступенів ім.Костянтина Кутового – Бєлова Світлана Борисівна, Щастинська загально-освітня школа № 2 І-ІІІ ступенів – Шукалова Олена Борисівна, або за тел. 96–00-83, Трьохізбенська загально-освітня школа І-ІІІ ступенів Васильєва Галина Олексіївна, Кримська загально - освітня школа  І-ІІІ ступенів Бугера ірина Вікторівна   та   в управлінні соціального захисту населення Новоайдарської райдержадміністрації Голубцова Наталія Вікторівна, за адресою смт.Новоайдар, вул. Банківська, 31 або за тел. 9-20- 23.

Для оформлення путівки до оздоровчого закладу, батькам необхідно  надати заяву, копію свідоцтва про народження дитини та відповідні копії документів, які підтверджують місце проживання дитини, довідку про навчання дитини в вищезазначеному навчальному закладі.