Прес-центр19 листопада 2018, 14:11

Оздоровлення дітей Новоайдарського району в дитячому санаторному Центрі «Сергіївка» Одеської області

   18 листопада 2018 року десять дітей пільгової категорії Новоайдарського району відправилися на оздоровлення в Молдавський дитячий санаторний Центр «Сергіївка» Одеської області.

   В лісопарковій зоні, у мальовничому закутку Сергійвки поблизу міста Одеси розташувався Молдавський дитячий санаторний Центр «Сергіївка».

   Дитячий Центр має в розпорядженні величезну паркову територію площею 17 га., яка є казковим містечком з множиною скульптур і дитячих споруд. Крім того, є відкритий басейн з підігріванням, ігрові майданчики для дітей, спортивні майданчики (волейбол, футбол, міні-футбол, баскетбол), кінозал на 320 місць, библиотека, танцплощадка.

   Фізико-географічне розташування селища Сергеевка (море і степ), кліматичні умови і наявність природних лікувальних чинників, таких як лікувальні мулові грязі, ропа лиману, морський пляж з дрібним піском, чистий, зволожений зі змістом негативних аероіонів і морських солей повітря, віддаленість, від великих промислових центрів створили унікальні можливості для організації відпочинку і лікування, проведення реабілітаційний захід хворих опорно-рухового апарату.