Прес-центр29 листопада 2019, 09:11

Підприємці Луганщини запрошуються на бізнес-форум «Uniform&Innovative’2020: Новації та публічні закупівлі»

5 грудня 2019 року в Київському коледжі легкої промисловості (м. Київ, вул. Джона Маккейна (І. Кудрі), 29, актова зала) відбудеться Бізнес-форум «Uniform&Innovative’2020: Новації та публічні закупівлі».

Захід є майданчиком для живого спілкування виробників з потенційними замовниками, налагодження контактів та обговорення актуальних питань взаємодії сторін.

Мета Форуму:

- презентація інноваційного потенціалу у сфері виробництва форменого, спеціального, професійного, корпоративного одягу і взуття, постільної білизни, засобів захисту, технічного текстилю бізнесам, інвесторам, держзамовникам;
- експертне обговорення актуальних питань, досвіду, викликів, тенденцій та шляхів для кращого задоволення потреб Замовників даної сфери;
- посилення державно-приватного партнерства, налагодження.

Це гарна нагода розповісти про себе, свій потенціал, досягнення, акцентувати на впроваджених у виробництво новаціях. У стислі строки було «одягнено і взуто» Армію, здійснено розробку речового майна, модернізовано виробництва, виготовлено нові якісні зразки взуття, одягу відповідно до нових технічних умов. За 2014-2018 рр. підприємства галузі інвестували 255 млн $ у нове обладнання для підвищення якості, продуктивності і виробництва нових видів текстильних матеріалів та продукції. Про це та багато іншого Вам зможуть розповісти спікери заходу.

До участі у заході запрошено керівників провідних підприємств, науковців та потенційних замовників – Міноборони, МВС (Нацгвардія, Нацполіція, ДСНС), Держприкордонслужба, СБУ, РНБО, Мінінфраструктури (Укрзалізниця, Державіаслужба, Укрпошта, Укравтодор, Укртрансбезпека), Держрезерв, ДФСУ, ДМС, ДПС, Мінохоронздоров’я, Мінрегіонбуд, Міненерго, ДТЕК, МАУ, «Нова пошта», Мінекономрозвитку, ОДА, а також народних депутатів України, представників профільних Асоціацій та рітейлерських мереж та інших заінтересованих експертів державних/публічних галузевих закупівель продукції промислово-корпоративного призначення.

Пропонуємо керівникам підприємств легкої промисловості у рамках заходу представити свою компанію, а саме:

- презентувати новітні розробки продукції, впроваджені підприємством технології і обладнання, представити експозицію зразків нових видів текстильних матеріалів, виробів спеціального призначення і засобів захисту (у холі – стенд зі зразками, манекени тощо);
- увійти до друкованого та електронного кольорового Каталогу виробників продукції даного сектору, який Асоціація «Укрлегпром» готує до події для надання Замовникам. Каталог також використовуватиметься для промоції виробників при численних зустрічах Укрлегпрому з вітчизняними/зарубіжними контрагентами та на виставкових заходах (Формат макету: pdf 300 dpi, 230х230мм +2 мм під обріз з кожної сторони, в разі відсутності макету необхідно надати текст та фото не менше 230 dpi).

Запрошуємо до активної участі у роботі Бізнес-форуму «Uniform&Innovative’2020», різнопланового представлення виробничого потенціалу підприємства у даній сфері, ознайомлення із законодавчими новаціями від розробників ЗУ «Про публічні закупівлі», дискусії з Замовниками та В2В зустрічей!

Зареєструватися до участі можна надіславши до 3 грудня 2019 контактні дані (ПІБ, організація, посада, тел.) на пошту ukrlegprom@ukrlegprom.org.ua або за телефоном (044)528-14-24.

Організаційний внесок:

для учасників Асоціації «Укрлегпром» – 500 грн за підприємство;
для інших підприємств – 1000 грн;
вартість участі в друкованому та електронному каталогах – 1000 грн/сторінка.

Контакти для спілкування щодо участі:

044 528-34-94, 528-14-24, +38(097)944-15-33 Анна Нестеренко,

е-mail: ukrlegprom@ukrlegprom.org.ua, nesterenko@ukrlegprom.org.ua.

Програма Форуму ТУТ