Прес-центр2 червня 2018, 09:06

Поліція Луганщини влаштувала для дітей прифронтової Трьохізбенки справжнє дитяче свято

1 червня 2018 року в селі Трьохізбенка Новоайдарського району, що знаходиться вздовж лінії розмежування, пройшло дитяче свято, під назвою «День захисту дітей з поліцією». Захід проведено за ініціативи очільника поліції Луганської області Сергія Колесника. Участь у святкуванні також прийняли керівництво Новоайдарського району в особі голови Новоайдарської районної державної адміністрації Віктора Сергієнка та голови Новоайдарської районної ради Віктора Макогона.

Для місцевої малечі виступили учні з загону «Закон і ми» Новоайдарської школи-гімназії та поліцейський ансамбль «Патруль» Головного управління Національної поліції в Луганській області. Творчі колективи подарували всім присутнім незабутні враження. Та все ж найбільше полюбилися дітлахам службові собаки, що продемонстрували не аби яку вихованість та слухняність, чим викликали захоплення у найменших учасників заходу.

Впродовж всього свята дітей супроводжували не лише аніматори у костюмах казкових героїв, а й самі правоохоронці, що забезпечували спокій, під час проведення заходу, у населеному пункті.