Прес-центр11 червня 2020, 10:06

Поліція м. Щастя інформує: за результатами операції "МАК" триває досудове розслідування

03.06.2020 року працівниками поліції ВП №1 м. Щастя в рамках операції «Мак»проведено санкціонований обшук за місцем мешкання  гр. В., у ході якого було виявлено:

- паперовий згорток з речовиною рослинного походження у висушеному та подрібненому стані зі специфічним  запахом (коноплі) вагою близько 5 грам;

- пристрій для куріння у вигляді пластикової прозорої колби ;

Як пояснив гр. В., він протягом тривалого часу вживає наркотичні засоби, а саме марихуану, а речовину рослинного походження, яку було виявлено на вилученого в його квартирі він зірвав на околиці м. Щастя навесні 2020 року з куща дикорослих конопель, висушив, для власного вжитку без мети збуту.

На теперішній час триває досудове розслідування.

08.06.2020 року надійшло повідомлення від працівника  БПСПОП Луганськ-1 який перебував в складі автопатруля м. Щастя з охорони публічної безпеки та порядку, про те, що за адресою м. Щастя, вул. Гагаріна, біля б. 4, під час перевірки документів гр. К., було виявлено паперовий згорток з речовиною  рослинного походження у сухому та  подрібненому стані (конопля) приблизною вагою 2 грами.

Зі слів останнього, вказану речовину він зірвав приблизно місяць тому біля пруда-охолоджувача Луганської ТЕС, висушив та зберігав для особистого вжитку без мети збиту.

На теперішній час триває досудове розслідування.

Інформація ВП №1 м. Щастя