Прес-центр6 червня 2018, 14:06

Посол Франції побувала в Щасті

3 червня 2018 року до міста Щастя з офіційним візитом завітала Посол Французької Республіки в Україні Ізабель Дюмон. Під час ознайомлення з містом її супроводжували голова Новоайдарської РДА Віктор Сергієнко та заступник Щастинського міського голови Світлана Клімкова.

 Вона на власні очі побачити, як живуть люди на лінії розмежування. «Франція безпосередньо бере участь у врегулюванні конфлікту на Донбасі. Я повинна володіти ситуацією та мати власну думку», – сказала вона під час спілкування. Гостя не приховувала свого приємного здивування від побаченого в Щасті. «Чесно скажу: не очікувала побачити таке чудове місто, яке, не зважаючи на все, що випало на його долю, живе.

Тому підтвердження квітучі клумби, майданчики, площа з дитячими малюнками. «Дуже красиве місто»,-неодноразово підкреслювала Ізабель Дюмон. Під час розмови з очільником району її цікавили питання функціювання інфраструктури, робота головного підприємства – Луганської ТЕС, вирішення соціальних питань.

На завершення зустрічі Ізабель Дюмон отримала приємний сувенір – кошик солодкої місцевої полуниці, який від імені мешканців району подарував Віктор Сергієнко.