Прес-центр10 червня 2018, 14:06

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військо-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза з нагоди Дня працівників легкої промисловості

Шановні працівники легкої промисловості!

Щиро вітаю вас із професійним святом.

Легка промисловість є перспективним сектором економіки регіону. Обсяги текстильного виробництва і виробництва одягу на Луганщині, починаючи з 2015 року, стабільно зростають. Ми маємо гарну історію, традиції, а отже, і потенціал розвитку цієї галузі.

Прикладом успішного залучення інвестицій та високотехнологічного виробництва є ТОВ «Рубіжанська панчішна мануфактура». Минулого року тут було введено у дію новий виробничий комплекс, що дало можливість створити додаткові робочі місця та вдвічі збільшити кількість працівників з 70 до 140 осіб. Продукція цього підприємства є знаною далеко за межами Луганської області, а постійне розширення асортименту і дотримання світових стандартів якості роблять її конкурентною.

Я дякую керівникам і трудовим колективами підприємств легкої промисловості Луганщини, які попри війну не зупинили свою роботу. Ваша робота за таких складних умов – це вияв не тільки високого професіоналізму, а й громадянської позиції.

Бажаю Вам міцного здоров’я, родинного затишку, добробуту, злагоди, професійних та життєвих успіхів! Нехай небо над вами буде мирним!

 

 

З повагою

 

голова Луганської обласної державної адміністрації –

керівник обласної військово-цивільної адміністрації                       Юрій ГАРБУЗ