Прес-центр26 квітня 2019, 11:04

Привітання голови Новоайдарської райдержадміністрації та голови районної ради з нагоди Дня прикордонника України

   Шановні  прикордонники!

   Від імені Новоайдарської районної державної адміністрації та районної ради прийміть щирі вітання із професійним святом - Днем прикордонника!

   Захист кордону держави із сивої давнини до сьогодні залишається важливим, почесним та одним із найвідповідальніших обов’язків. Вартові державних рубежів завжди були у великій повазі і шані в українського народу. Прикордонні війська стали важливою ланкою в системі зміцнення національної безпеки, захисту політичних, економічних і військових інтересів незалежної України.

   Відвагу, мужність і бойове братерство ви демонструєте щодня, щогодини, щомиті, інколи віддаючи найдорожче - своє життя, особливо в наш час військової агресії з боку Російської Федерації. Впевнені, що українські прикордонники й надалі вірно служитимуть інтересам України та її громадян, з честю примножуватимуть славні традиції старшого покоління.

   Цього святкового дня хочемо висловити глибоку вдячність ветеранам прикордонної служби та усім тим, хто нині сумлінно і самовіддано виконує почесний конституційний обов’язок щодо забезпечення недоторканності кордонів нашої Вітчизни.

   Бажаємо вам і вашим сім’ям міцного здоров’я, щастя, життєвих гараздів, родинного миру і спокою. Нехай любов до України й людська шана надихають вас на нові звершення у благородній справі вірного служіння українському народові.

 

   Голова районної                                                                  Голова                                        

   державної адміністрації                                                     районної ради

   В.В. Сергієнко                                                                   В.В. Макогон