Прес-центр31 серпня 2018, 15:08

Привітання голови Новоайдарської районної державної адміністрації та голови районної ради з нагоди 73-ї річниці закінчення Другої світової війни

   Шановні Новоайдарці!

 

   Новоайдарська районна державна адміністрація та районна рада щиро вітають вас зі святом – Днем закінчення Другої світової війни!

   Це свято для нас є уособленням миру, непохитної стійкості та великої сили духу нашого народу. Величезний подвиг захисників і визволителів залишається невичерпним  джерелом патріотизму та прикладом справжнього служіння своєму народу.

   Для України Друга світова війна – національна трагедія, під час якої у бойових діях загинуло близько 4 мільйонів військових, підпільників і цивільних українців. Крім цього, майже 5 мільйонів мирних жителів були евакуйовані або примусово вивезені до Німеччини. Внаслідок бойових дій постраждало понад 700 міст і містечок, 28 тисяч сіл.

    У цей день щиро вшановуємо тих, хто, виборовши нашу свободу у страшному поєдинку з нацистськими загарбниками, досі розділяє з нами радість земного життя.

   Наш обов'язок - бути гідними Вашого надзвичайного життєвого подвигу, усіма своїми справами утверджувати мир та злагоду на рідній землі та в усій Україні, створити всі умови для гідного життя, доглянутої старості.        

   Бажаємо  всім міцного здоров'я, бадьорості духу, довгих літ щасливого та мирного життя. Хай у Ваших родинах панує злагода і спокій, а оселі повняться достатком!

 

 

   Голова районної                                                 Голова                                        

   державної адміністрації                                    районної ради

   В.В. Сергієнко                                                     В.В. Макогон