Прес-центр26 жовтня 2018, 14:10

Привітання голови Новоайдарської районної державної адміністрації та голови районної ради з Днем автомобіліста і дорожника

Шановні автомобілісти і дорожники!

   Від імені Новоайдарської районної державної адміністрації та районної ради прийміть щирі вітання з нагоди свята - Дня автомобіліста і дорожника!

   Автомобіліст – професія особлива, зі своєю романтикою, своїми традиціями, характером та укладом. Недарма в народі про неї складено скільки чудових пісень та історій. Це дуже напружена і, в той же час, почесна праця, що вимагає високої фізичної та емоційної самовіддачі, професіоналізму, таланту. Саме серед автомобілістів такі поняття, як взаємовиручка, честь та гордість за свою професію.

   Вітаємо всіх, хто вірний професійному обов’язку, трудиться на автобусах, вантажному та легковому транспорті. Ви керуєте різними машинами, але всі ви – на одному шляху. Від вашої майстерності та якості роботи дорожників, які забезпечують будівництво та ремонт доріг, залежить своєчасність здійснення перевезень. Ваша завзята та відповідальна праця викликає заслуженої поваги.

   Щиро бажаємо всім працівникам автомобільного транспорту та дорожнього господарства щастя, добробуту, нових трудових здобутків, невичерпної енергії, міцного здоров’я,  подальшої успішної та безаварійної роботи! Нехай дорога буде легкою, "залізний кінь" – міцним, а дома завжди чекають рідні та близькі!

   І, як кажуть, "ні гвіздка, ні жезла"!

 

Голова районної                                                 Голова                                        

державної адміністрації                                    районної ради

В.В. Сергієнко                                                     В.В. Макогон