Прес-центр31 серпня 2018, 15:08

Привітання керівництва району з 1 вересня

   Шановні вчителі, викладачі, учні, студенти та батьки Новоайдарщини!

 

   Від імені районної державної адміністрації та районної ради прийміть найщиріші вітання з Днем знань - справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності.

   Це світле свято і для тих, хто вчився, і тих, хто ще збирається до школи. Це день, з якого починається цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень.

   Насамперед вітаємо тих, хто вперше у житті переступає поріг школи. Віднині перед вами відкриються всі дороги. Віримо, що ви оберете правильний шлях і досягнете успіху. Впевнені, що зерна науки зростуть у ваших юних душах урожаєм мудрості та натхнення. Нехай світлим, радісним і плідним буде кожен ваш день, кожен крок. Ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні, будьте активними у громадському житті.

   Нехай новий навчальний рік буде наповнений святковою атмосферою, барвами осінніх квітів, свіжістю оновлених класів. Хай відкриє він перед вами нові горизонти пізнання себе і світу, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей.

   Зі святом вас усіх – із Днем знань! З початком нового навчального року!

 

Голова районної                                                 Голова                                         

державної адміністрації                                    районної ради

В.В. Сергієнко                                                     В.В. Макогон