Прес-центр7 вересня 2018, 15:09

Привітання керівництва району з нагоди Дня фізичної культури і спорту

 

Шановні фізкультурники та спортсмени району!

 

     Новоайдарська районна державна адміністрація та районна рада сердечно вітають з Днем фізичної культури і спорту всіх ветеранів спорту і тренерів ДЮСШ, вчителів фізкультури шкіл району, спортсменів, усіх активістів спорту, прихильників активного та здорового способу життя, уболівальників.

     Заняття фізкультурою та спортом удосконалюють не тільки тіло, але й дух, - виховують мужність, гартують волю та силу характеру.

     Ми розуміємо, що лише маючи міцний фундамент з дитячо-юнацького спорту, можна забезпечити майбутній невпинний прогрес фізкультурно-спортивної галузі. А тому будемо робити все необхідне, щоб зберегти і розвинути мережу нинішніх закладів фізкультури і спорту, покращити їх фінансування.

     Користуючись нагодою, висловлюємо щиру подяку вам, шановні спортсмени, наставники, ветерани, за ваші успіхи, за примноження слави рідної Новоайдарщини. Від усієї душі бажаємо всім любителям та активістам спорту міцного здоров’я, краси тіла й бадьорості духу, вдалих стартів та нових упевнених перемог.

 

     Голова районної                                                 Голова                                        

     державної адміністрації                                    районної ради

     В.В. Сергієнко                                                     В.В. Макогон