Прес-центр26 квітня 2019, 11:04

Привітання керівництва району з Воскресінням Христовим, з Пасхою Христовою – Великднем!

   Шановні жителі району!

   Новоайдарська районна державна адміністрація та Новоайдарська районна рада щиро вітають вас з Воскресінням Христовим, з Пасхою Христовою – Великднем!

   У житті кожного християнина Великдень – свято особливо шановане та величне. Цей день є символом перемоги життя над смертю, добра над злом, світла над темрявою, віри – над безнадією. Великодні дні зазвичай спонукають усіх по-новому побачити й відчути себе в світі, оцінити чистоту своїх помислів, бажань та вчинків, а ще – бути добрішими, милосерднішими, терплячішими, благороднішими один до одного.

   Нехай Великодні дзвони озвуться у вашому серці вірою, надією і любов'ю та додадуть натхнення і сил для продовження вашої невтомної праці, спрямованої на розбудову Новоайдарського краю та рідної України! Хай благодатна, світла радість Воскресіння Христового осяє вашу душу. У ці теплі радісні дні бажаємо вам чудового весняного настрою, душевного спокою та родинного затишку. Нехай Великдень стане святом духовного очищення і добра.

   Сердечно вітаючи вас, шановні жителі району, з найсвітлішим святом Христового Воскресіння, бажаємо вам душевної рівноваги і гармонії, спокою, миру і добробуту. Нехай у цей Великий День душа повниться відчуттям абсолютного щастя, чистої радості і добра, а теплі писанкові барви звучать у вашому серці найсвітлішою надією. Кожна ваша молитва нехай єднає вас з відкритим Великоднім небом і повертається пречистим Господнім благословенням. Злагоди, достатку, віри і щирої любові вам та вашим родинам.

 

   Всіх земних Вам благ!

 

   З повагою

 

   Голова районної                                                                  Голова                                        

   державної адміністрації                                                     районної ради

   В.В. Сергієнко                                                                   В.В. Макогон