Прес-центр5 листопада 2021, 11:11

Про місцеві бюджети Луганщини

Місцеві бюджети Луганщини отримали 14,7 млн гривень від ліцензування алкоголю, тютюну та пального

За січень – жовтень 2021 року казна Луганської області поповнилася на 14,7 млн грн від плати за ліцензії на право торгівлі алкогольними напоями, тютюновими виробами та пальним. Про це повідомив заступник начальника Головного управління ДПС у Луганській області Ігор Ткачов.

За його словами, станом на перше листопада 2021 року на Луганщині здійснюють діяльність 1325 суб’єктів господарювання, які мають ліцензії на право оптової, роздрібної торгівлі алкогольними напоями, тютюновими виробами та пальним.

У січні - жовтні 2021 року видано 2723 ліцензії на право здійснення оптової, роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами, 158 ліцензій на право оптової, роздрібної торгівлі пальним та зберігання пального.

Ігор Ткачов акцентував увагу, що у січні - жовтні 2021 року анульовано 473 ліцензії на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами, з яких 16 – за порушення законодавства в частині продажу неповнолітнім особам алкогольних напоїв та тютюнових виробів.

Головне управління ДПС у Луганській області