Прес-центр9 вересня 2019, 13:09

Проведення соціально-профілактичної роботи в Кримській ВЦА та Муратівській сільській раді

Новоайдарським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в рамках спеціалізованих формувань «Мобільного консультаційного пункту» та «Служби соціальної підтримки сім’ї» спільно з мобільною бригадою соціально - психологічної допомоги УФГЗ та поліцією Новоайдарського ВП ГУНП в Луганській області здійснено виїзди до Кримської ВЦА та Муратівської сільської ради.

19 серпня 2019 року в селі Кримське оформлено 21 акт оцінки потреб дитини та її сім’ї для оформлення статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій, відвідано родину, яка перебуває в складних життєвих обставинах. В родині проведено профілактичну бесіду щодо належного виконання батьківських обов’язків, ведення здорового способу життя, відповідального батьківства та складено акт умов проживання родини.

23 серпня 2019 року в селі Муратове проведено профілактичну бесіду с жителями села з приводу ведення здорового способу життя, відповідального батьківства, поінформовано щодо соціальних послуг Новоайдарського РЦСССДМ, надано ряд соціальних послуг. Складено 21 акт оцінки потреб дитини для оформлення статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій. Відвідано  родину, яка перебуває в складних життєвих обставинах, де проведено профілактичну бесіду щодо належного виконання батьківських обов’язків, ведення здорового способу життя, відповідального батьківства та складено акт умов проживання родини.

 

Новоайдарський РЦСССДМ