Прес-центр26 грудня 2017, 09:12

Районна рада ухвалила бюджет на 2018 рік

22 грудня 2017 року у великій залі райдержадміністрації відбулась чергова  XV сесія районної ради під керівництвом виконуючого обовязки голови Новоайдарської районної ради Олександра Перова. На сесії були присутні голова райдержадміністрації Віктор Сергієнко, заступники Олег Юрченко та Тетяна Новикова, міський, селищний та сільські голови, працівники апарату райдержадміністрації та районної ради, представники бюджетних відомств, підприємств та установ району, а також ЗМІ.

Основне питання сесії – як же житиме Новоайдарський район у 2018 році? Розглянули районний бюджет дуже детально під час комісій та на самій сесії. І за результатами депутатського голосування районний бюджет, який складає  316 461,5 гривень прийнято.

 Серед інших питань було розглянуто: затвердження програми економічного та соціального розвитку району на 2018 рік,  затвердження плану заходів до стратегії сталого розвитку Новоайдарського району на період до 2020 року, затвердження програми підтримки районного комунального підприємства – редакція газети «Вісник Новоайдарщини» на 2018 рік, застосування програмно-цільового методу на рівні районного бюджету Новоайдарського району Луганської області, звернення до Державної аудиторської служби України та інші питання.

Також, депутатами було прийнято рішення про направлення звернення депутатів Новоайдарської районної ради до Президента України. В якому депутатський корпус просить утворити на території Новоайдарського району ще три військово-цивільні адміністрації у зв’язку зі зверненнями депутатів Муратівської, Гречишкінської та Райгородської сільських рад.

 З усіх розглянутих питань сесія ухвалила відповідні рішення.