Прес-центр4 жовтня 2017, 09:10

Районні заходи з нагоди Дня захисника України

3 жовтня 2017 року у малій залі Новоайдарської районної державної адміністрації відбулося засідання організаційного комітету з проведення у 2017 році районних заходів, присвячених Дню захисника України. Захід було проведено під головуванням першого заступника голови Новоайдарської районної державної адміністрації Олега Юрченка, також серед присутніх були заступник голови Тетяна Новикова, представники структурних підрозділів райдержадміністрації.
На заході було обговорено не лише організацію урочистого концерту та покладання квітів, а й посвята у Джури, найкращих представників навчальних закладів Новоайдарського району, що відбудеться на місці меморіалу воїнам АТО. Також запланована висадка дерев на території меморіалу.
Першим заступником голови Новоайдарської районної державної адміністрації Олегом Юрченком було порушено питання про недостатню активність районної організації «Джура».
На найближчий час заплановано наради не лише з керівниками осередків шкільних організацій, а й самими дітьми, аби якомога краще розуміти потреби молодших Джур.