Прес-центр22 жовтня 2018, 14:10

Районний фестиваль дитячої вокальної творчості – «Новоайдар запалює зірку – 2018»

   20 жовтня 2018 року Новоайдарський районний Будинок культури зібрав талановитих хлопчиків та дівчаток Новоайдарщини на районний фестиваль дитячої вокальної творчості – «Новоайдар запалює зірку – 2018!»

   Свято розпочалось Танком зірок танцювального колективу районного Будинку культури «Струмочок».

   Фестиваль вокальної дитячої творчості «Новоайдар запалює зірку – 2018» постійно відкриває нові імена юних обдарувань, що в майбутньому обов’язково поповнять ряди української зіркової еліти. 

   Такі цього року, в фестивалі приймали участь діти з трьох вікових категорій, а саме: 1-а – від 7 до 10 років; 2-а – від 11 до 13 років; 3-я – від 14 до 17 років включно. В програмі брали участь вокалісти з Гречишкине, Новоохтирки, Царівки, Дмитрівки, Побєди, Райгородки, Михайлюків, Денежникового, Щастя та Новоайдару.

   Журі фестивалю визначило переможців фестивалю «Новоайдар запалює зірку-2018»: Аріана Міхіна, місто Щастя,- молодша категорія; Юлія Стук, селище Новоайдар, та Юлія Сабєльникова, місто Щастя,- середня категорія; Поліна Буйлова та Данило Пронін, селище Новоайдар,- старша категорія. Переможців було відзначено дипломами та подарунками.

   Яскраво, весело та позитивно промайнули години фестивалю, залишивши багато вражень та спогадів.