Прес-центр10 квітня 2017, 10:04

Розширення сфери послуг для жителів Новоайдарського району

7 квітня 2017 року у селищі Новоайдар відбулася подія яка заслуговує окремої уваги – презентація нової послуги Новоайдарського районного відділу управління Державної Міграційної служби в Луганській області. Тепер на території селища Новоайдар стало можливим оформлення паспорта громадянина України для виїзду закордон та оформлення паспорта громадянина України у вигляді Id-картки.

На заході був присутній голова Новоайдарської районної державної адміністрації Віктор Сергієнко, голова районної ради Герман Звєрєв керівники структурних підрозділів адміністрації , а також гості та жителі селища Новоайдар.

Екскурс у роботу Новоайдарського районного відділу управління Державної Міграційної служби в Луганській області провела начальник Новоайдарського районного відділу управління Державної Міграційної служби в Луганській області Любов Євдокимова.

Початок роботи нової послуги стало дуже актуальним, адже саме зараз, після оголошення безвізового режиму для України, попит на неї збільшиться в рази. Дуже символічно, що першим процедуру сканування пройшов наш захисник – військовослужбовець Збройних Сил України.