Прес-центр14 березня 2023, 14:03

Сергій Гайдай: для боротьби з росіянами привезли необхідний вантаж нацгвардійцям, що боронять Кремінський напрямок

"Відвідали найважчий зараз на Луганщині напрямок фронту. Ворог там значно посилив обстріли та збільшив кількість атак, водночас росіяни продовжують стягувати туди все більше техніки та особового складу- зазначив очільник Луганщини. - Втім, наші бійці мужньо тримають оборону та повністю ситуацію контролюють".

Він додав, що мотивація наших захисників на найвищому рівні: вони дають гідну відсіч ворогу, зокрема мають можливість контратакувати.

Разом з керівниками Рубіжанської міської військової адміністрації та Сєвєродонецької міської військово-цивільної адміністрації - Андрієм Юрченком та Олександром Стрюком - Сергій Гайдай привіз хлопцям чергову партію дронів, оптики, протипожежних засобів, ліки та інше.

«Нічні пташки» зараз особливо в ходу, тож передали від наших друзів Blue / Yellow for Ukraine коптер Autel з тепловізором, оптичний приціл, тепловізори", - пояснив Сергій Гайдай.

Гірська міська військово-цивільна адміністрація передала хлопцям Старлінки та Мавіки.

Сєвєродончани попіклувалися про протипожежні кулі, яких відвантажили близько сотні.

Від небайдужих мешканців області, які зараз перебувають у США, Німеччині, Польщі та «Рубіжанських свічкарів» доставили гвардійцям окопні свічки, термоодяг, ліки, смаколики.