Прес-центр7 вересня 2018, 14:09

Серпнева конференція педагогічних працівників Новоайдарського району

     30 серпня у районному Будинку культури  зібрався педагогічний колектив району: працівники  закладів загальної середньої освіти,  дошкільної освіти, позашкільних установ на серпневу педагогічну конференцію,  якою за традицією починається новий навчальний рік. А цього року він незвичний. Адже стартує він разом з Новою українською школою.

     Із вітальними словами до педагогів району звернулися голова Новоайдарської районної державної адміністрації Віктор Сергієнко, голова районної ради Віктор Макогон, Новоайдарський селищний голова Ігор Шопін. Віктор Сергієнко та Віктор Макогон привітали педагогів з початком нового навчального року, зазначили, що ми всі переживаємо історичний момент змін у свідомості всього суспільства, а розпочинаються ці зміни – з наших учнів, з нового покоління. В свою чергу Ігор Шопін подякував вчителям за наполегливу роботу, побажали педагогам творчої наснаги, нових здобутків і перемог.

     Також було відзначено спільну роботу органів влади, місцевих громад, педагогічних та батьківських колективів, базових господарств з підготовки закладів до нового навчального року.

     З доповіддю про здобутки та проблеми освітньої галузі, завдання на новий 2018-2019 навчальний рік та впровадження нового змісту освіти виступив начальник відділу освіти Новоайдарської райдержадмінінстрації Олександр Селіхов.

     Також головою Луганської обласної організації Профспілки працівників освіти та науки України Сергіем Севрюком було відзначено ювілярів.