Прес-центр3 червня 2020, 10:06

Шановні жителі Новоайдарщини!

Від імені Новоайдарської районної державної адміністрації та Новоайдарської районної ради сердечно вітаємо всіх жителів району та області з урочистою датою - 82-ю річницею від Дня утворення Луганської області!

Наша земля - ​​східний край держави, і тут раніше за всіх на Україні встає сонце, освітлюючи своїми променями поля, наші шахти і заводи. Ми віримо в те, що багатство і гідність нашої держави починається на її сході - на нашій Луганщині.

Луганщина завжди була краєм людей розумних і мудрих, талановитих і працьовитих, які віддають всі свої зусилля на благо рідного краю!

Багато що вже зроблено, але ще більше нам з вами треба буде зробити. Для самих себе, для своїх дітей - для тих, хто буде жити і працювати на луганській землі в майбутньому. Тільки об'єднавши наші сили і прагнення, ми зможемо домогтися того, щоб Луганщина стала по-справжньому квітучим краєм!

Бажаємо вам, дорогі земляки, завзятості і терпіння в роботі, удачі і благополуччя в житті. Здоров'я і щастя вам і вашим близьким. Хай у кожному домі завжди панує мир, любов, тепло і затишок, а у ваших серцях - оптимізм і впевненість в завтрашньому дні.

 

Голова                                                                                      Голова

райдержадміністрації                                                             районної ради

Тетяна НОВИКОВА                                                                Віктор МАКОГОН