Прес-центр26 червня 2020, 08:06

Шановні жителі Новоайдарщини!

 Від імені Новоайдарської районної державної адміністрації та районної ради прийміть щирі вітання з нагоди державного свята — Дня Конституції України.

        28 червня 1996 року було ухвалено Основний Закон – Конституцію України. Вона стала реальним і дієвим фундаментом розбудови незалежної демократичної держави як повноправної учасниці світового співтовариства. Ця подія є важливим етапом на шляху конституційного процесу в Україні, який триває досі.

Конституція України працює на благо народу, держави і кожної людини, підносить їх авторитет і гарантує політичні, економічні, соціальні та культурні права й свободи. Відтак належна увага й повага до букви й духу Основного Закону— обов’язок кожного громадянина, кожної гілки державної влади.

Відзначення Дня Конституції України – це консолідуючий фактор українського народу у питаннях захисту територіальної цілісності і суверенності нашої держави.

З нагоди Дня Конституції України прийміть найкращі побажання того, щоб принципи демократії, рівності, верховенства права, задекларовані в Основному Законі, повністю втілювались в наше повсякденне життя.
Хай мир і взаєморозуміння сприяють подальшій розбудові нашої державності, становленню достатку в кожній сім’ї. Зі святом вас!

Голова                                                                                Голова

райдержадміністрації                                                         районної ради

Тетяна НОВИКОВА                                                             Віктор МАКОГОН