Прес-центр25 липня 2017, 09:07

СПОРТ ДЛЯ ВСІХ

20 липня 2017 року з нагоди Дня шахів в Україні комунальна установа «Новоайдарський районний центр «Спорт для всіх» провела відкритий турнір з шахів, який відбувся на території кафе «Сармат».

Відповідно до регламенту турніру, змагання проводились у 2-х категоріях: «дорослі» та «діти» (до 14 років). Учасники змагань, а це 7 дорослих та 1 дитина (10 років), прибули на турнір. Усі звичайно дуже хвилювались, щоб гідно виступити та виявити свій інтелект, рівень підготовки та волю до перемоги.

У зв’язку з відсутністю суперників в категорії «діти» переможцем автоматично визначено Зражаєва Святослава, який задля цікавості спробував свої сили у партіях з більш досвідченими гравцями.

І розпочалися запеклі змагання серед 2-ї категорії – «дорослі», які проходили за коловою системою по 2 партії та тривали більше 5 годин. Не зважаючи на спекотну погоду, всі учасники стійко витримали високу температуру та високий рівень напруження.

У підсумку перше місце з результатом 13,5 очок завоював Ігор Щербінін мешканець м. Щастя. Друге місце, набравши 12 очок,  виборов Олександр Мухін мешканець  с. Бахмутівка. Третє місце з результатом 8 очок зайняв військовослужбовець Юрій Нікітюк.

Усіх  переможців нагороджено Новоайдарським районним центром "Спорт для всіх" цінними призами, також були вручені грамоти та призи від сектору у справах молоді та спорту Новоайдарської районної державної адміністрації.

Дякуємо усім, хто прийняв участь у змаганні!