Прес-центр13 вересня 2017, 14:09

Станом на 11 вересня 2017 року 100% об’єктів теплового господарства отримали акти готовності

       В Новоайдарському районі завершується підготовка житлово-комунального господарства, об’єктів соціального призначення до роботи в осінньо-зимовий період 2017/18 року та сталого проходження опалювального сезону. Багатоквартирний житловий фонд, об’єкти соціально-культурного призначення, бюджетні заклади та установи селища Новоайдар переведені на індивідуальне опалення. Комунальні котельні відсутні. Споживачі міста Щастя теплоносій отримують від Луганської ТЕС.

        Всього котелень соціальної сфери – 33, із них 27-працюють на природному газі ,6 - на твердому паливі. Станом на 11вересня 2017 року  100% об’єктів теплового господарства отримали акти готовності. Комерційні вузли (прилади) обліку природного газу повірені на 25 об’єктах (  93%), по 2 в роботі. По об’єктам соціального призначення договори на постачання природного газу укладені до кінця 2017 року. Згідно укладеної угоди тверде паливо поставляється за установленим графіком.

        Багатоквартирний житловий фонд складає 188 будинків, із них: місто Щастя-141, селище Новоайдар – 47 (із них 12- об’єднання співвласників багатоквартирних будинків). Акти готовності до опалювального сезону житлових будинків комунальної власності  на узгодженні.

        Заклади медицини з цілодобовим перебуванням людей та навчальні заклади забезпечені засобами резервного електропостачання.

        На зимовому утриманні автодоріг працюватиме 8 одиниць техніки філії «Новоайдарський Райавтодор». Заготовлено 800 тон посипочного матеріалу, що складає 40% від запланованого.