Прес-центр10 квітня 2017, 10:04

Свято для Новоайдарців

8 квітня 2017 року у районному Будинку культури відбувся концерт за участю Заслуженої артистки України Анжеліки Рудницької, українського поета Сергія Жадана, соліста гурту «П@п@ Карло» Василя Рябко та співаків Бориса Севастьянова та Євгена Турчинова. Захід відбувся за підтримки Новоайдарської районної державної адміністрації та Новоайдарської районної ради.

Серед присутніх можна було побачити як найменших жителів – дітей, так і  військовослужбовці Збройних Сил України, які базуються на території Новоайдарського району.

Розпочався концерт з виступу поета, прозаїка, есеїста та перекладача Сергія Жадана. Дуже приємно було почути, що Сергій Жадан наш земляк, адже народився поет у місті Старобільську. Автор поділився планами на майбутнє, анонсував майбутні зйомки фільму та прочитав свої вірші.

Наступним на сцену вийшов соліст гурту «П@п@ Карло» Василя Рябко, який своїми ліричними піснями подарував всім присутнім не аби яке задоволення. Виступи Бориса Севастьянова та Євгена Турчинова, також, не залишили байдужими слухачів. Та все ж найбільше зал очікував виступу Анжеліки Рудницької. Запаливши серця новоайдарців своїм проникливим виконанням композицій, Заслужена артистка України подарувала всім присутнім справжнє свято.

Також, вперше на сцені Новоайдарського районного Будинку культури прозвучала пісня у спільному виконанні гурту «П@п@ Карло», Анжеліки Рудницької та Бориса Севастьянова.