Прес-центр20 грудня 2017, 15:12

Тепло сердець Рівненщини відтепер грітиме жителів села Кримське

18 грудня 2017 року до села Кримське Новоайдарського району завітала делегація Рівненської області разом із головою Новоайдарської районної державної адміністрації Віктором Сергієнко не просто для того, щоб привітати малечу з прийдешнім Днем Святого Миколая Чудотворця, а й перевірити комфортність умов у Кримській сільській лікарській амбулаторії загальної практики сімейної медицини. Амбулаторія обслуговує не лише місцеве населення, а й військовослужбовців, що базуються поблизу населеного пункту, поблизу лінії розмежування.

Керівництво ТОВ «Полісся-гарант» в особі Олега Левінського та ТОВ «Деденс-агро» в особі Віктора Щербачука придбало за власний кошт якісний котел на твердому паливі, для обігріву медичного закладу.

Олег Олександрович особисто приїхав до Кримського, аби переконатися, що потужності котла вистачить, для обігріву закладу, в якому обслуговується досить багато населення, в тому числі маленькі жителі села Кримського.

Користуючись нагодою голова Новоайдарської районної державної адміністрації Віктор Сергієнко особисто подякував за такий коштовний, а головне потрібний подарунок, та вручив керівнику ТОВ «Полісся-гарант» Грамоту, яка завжди нагадуватиме йому про вдячних жителів Новоайдарщини!